Домашни бисквитки с фъстъчено масло - old fashioned style

>> сряда, 12 май 2010 г.

Обожавам всичко в добрия old fashioned style ...
Изглежда толкова натурално и чисто ,  без преструвки ...
И точно в духа на този стил ви предлагам едни много вкусни и изключително лесни бисквитки с фъстъчено масло ,  които със сигурност ще обикнете .
Let`s do it  !  :)

Домашни бисквитки с фъстъчено масло - old fashioned style








Продукти :

( за 30 - 35 двойни  )

3 ч . ч . брашно
1  с. л . бакпулвер
1 ч . л . сол
1 ч . ч .  краве масло
1  ч . ч .  фъстъчено масло
3 ванилии
1 ч . ч .  кафява захар
1 ч . ч . захар
2 яйца


за пълнежа :
1 / 2  ч . ч .  фъстъчено масло
3 ч . ч .  пудра захар
6 - 7 с . л  . прясно мляко
ванилия


В една купа смесете фъстъченото и кравето масло . Смесете ги добре и добавете към тях яйцата ,  после двата вида захар ,  бакпулвера,  ванилиите ,  солта и накрая брашното .  Омесете меко тесто .




Оформете малки топчета ,  сплескайте ги и ги натиснете с вилица за декорация .  
Сложете ги в тава върху хартия за печене  . 




Изпечете ги на 180 градуса за около 15 минути .  Гледайте да не ги изгорите ,  защото стават бързо  .
Оставете ги да изстинат напълно и ги слепете по 2 с крема .
Той се приготвя лесно  -  просто смесете всички продукти и разбъркайте добре .
Това е всичко ,  типично в стила на добрия old fashioned style ... :))


5 коментара:

ẴŦĬ₦ẵ`` 29 май 2010 г., 11:49  

Сладкиши с фъстъчено масло звучи страхотно. Мисля, че определено ще ми допаднат на вкус, а на външен вид, мисля че е излишно да коментирам, че изглеждат повече от страхотно :)

Ginger Cookies 15 август 2010 г., 15:25  

Благодаря ти много ! :)

евгени христов 11 юли 2013 г., 4:26  

обожавам бисквити с фъстъчено масло, а тези ми изглеждат много вкусни...отивам да ги направя, дано ми се получат :)

евгени христов 11 юли 2013 г., 4:41  

изглеждат прекрасно :)

Анонимен,  16 февруари 2014 г., 6:44  

Със сигурност ще са много вкусни. Правила съм няколко неща по твои рецепти и всички са страхотни! Тук обаче се чудя дали захарта не е в повече - 2 ч.ч. в тестото и 3 ч.ч. в крема? Не става ли прекалено сладко? Моля за твоя коментар. Благодаря за всички вкусотии, които споделяш с нас!

Публикуване на коментар

Back to TOP