Макар , че тази супа не спада конкретно към някоя национална кухня , тъй като взаимствах от поне две , това не й пречи да има прекрасен вкус и да те кара да искаш още и още .
Надявам се да ви хареса и когато решите следващия път да сготвите свинска супа ,
то да не бъде тази , която сте приготвяли десетки пъти за семейството си , а следващото мое предложение . :))
Свинска супа с манатарки , тортелини и корен от целина
Продукти :
свинско месо
сушени манатарки
1 глава кромид лук
1 голяма скилидка чесън
1 голям корен от целина ( обелен и нарязан на колелца )
около 20 тортелини
мексикански зеленчуков микс ( моркови , царевица , червена чушка , грах , зелен боб )
1 телешки бульон
чили
сол
черен пипер
смляно индийско орехче
пресен розмарин
прясна мащерка
зелени лучени перца ситно нарязани
Нарежете свинското месо на лентички и го задушете до готовност .
Прибавете ситно нарязания лук и го задушете заедно с месото до пълното му омекване . Разтворете бульона в 500 мл вода и ги прибавете към месото .
Сложете и гъбите ,
счукания чесън и тортелините .
След като тортелините са полуготови , прибавете и зеленчуковия микс .
Сложете индийското орехче , чилито, черния пипер и добавете сол , ако е необходимо . Аз използвах кафява сол .
След като всичко е готово , махнете супата от котолона и поръсете със ситно нарязаните лучени перца , розмарин и мащерка .
Не съм яла такава супа до сега, но бих я опитала. Изглежда много добре:)
ОтговорИзтриване