Продукти :
айсберг
краставица
копър
сол (хималайска)
заквасена сметана
светъл балсамов оцет
сок от лайм
зехтин
пържено яйце (в зехтин)
Обелете краставицата и я нарежете .
Измийте айсберга и го накъсайте на дребно .
Нарежете пресен копър на ситно .
Сложете ги в дълбока купа и ги овкусете със сол , зехтин , балсамовия оцет , заквасената сметана ( от нея се слага много малко ) и със сока от лайм .
Разбъркайте добре !
Когато сервирате на порции , сложете от овкусената салата , а върху нея - във всяка чиния по едно пържено яйце .
Не пиша умишлено количества на продуктите за салатата , защото овкусяването , а и от колко салата имате нужда , определяте вие !
Да ви е вкусно ! :)
Уникално!Яйца на очи и зелена салата- страхотно преоткриване на топлата вода! Как ли би могъл човек да се сети да си изпържи яйца и да си направи зелена салата,пардон, айсберг?!
ОтговорИзтриванеИ аз не знам какво е - не се притеснявай! ;-)
ОтговорИзтриванеМного ми хареса идеята, ще я пробвам!
ОтговорИзтриванеdarkslayer - леле, леле, какъв сарказъм.....Явно той ти е вкусен. Ами наздраве, тогава! Естетският поглед върху нещата, не е присъщ на тези, които са предубедени.
ОтговорИзтриване