Най - после излезе и хубавата млада царевица .
Излишно е да ви питам дали я обичате . :))
Варената царевица е достатъчно позната като вкус , но ето и едно по - различно и доста лесно за реализиране предложение от мен .
Печена царевица с магданозено масло
Продукти :
млада царевица
краве масло
сол
магданоз
Измийте и почистете царевицата .
Сложете всяка върху парче фолио , посолете я добре и сложете върху нея малка бучка чисто краве масло .
Завийте фолиото .
Сложете царевичките във фурната да се пекат около 40 - 50 минути на 200 градуса .
После , ако желаете да се запекат още , отворете леко фолиото и оставете още малко във фурната .
Проверете дали са готови , преди да спрете фурната ( зависи от възрастта на царевицата , знаете ) .
През това време разбъркайте меко краве масло със сол и ситно нарязан магданоз .
Извадете царевиците от фурната и още , докато са топли , сложете от маслото върху тях и сервирайте .
това обещавам да го пробвам...
ОтговорИзтриванеEхо , здравей, радвам се , че си тук . :)) Надявам се да ти хареса царевичката , приготвена по този начин . :) Само гледай обезателно да е млада и крехка . :)
ОтговорИзтриване