четвъртък, 1 декември 2011 г.

Дете без име



Това е текст на една от новите ми песни.


21 коментара:

  1. Страхотно е, нямам търпение да чуя песента <3 ;(

    ОтговорИзтриване
  2. teksta e neveroqten! mnogo istina ima v tezi redove :(

    ОтговорИзтриване
  3. Силно ме заинтригува във ФБ още когато коментирахте за клипа. От тогава го очаквам. Силен текст, много силен, разбирам защо искаше точно такъв клип. Не мисля да коментирам повече, защото знам, че не целиш комплименти, само ще кажа че разтърсва и докосва чак до дъното на душата, останалото се чете в текста и се вижда на улицата.

    ОтговорИзтриване
  4. Добро утро,Рони!
    С нетърпение чакам мига ,в който ще чуя песента с този текст,каращ ме да настръхвам.Ти си толкова талантлива-не веднъж съм го казвала-поздравявам те и те прегръщам.
    Приятен ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Почти чух песента в ушите си,Рони!
    Дано я запишеш,ще е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  6. Много добър текст,само в припева ми напомня за текста на Maskarada! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви, щастлива съм, че го оценявате. Относно "Маскарад", няма нищо общо с него.

    ОтговорИзтриване
  8. Рони, вместо комплимент искам да ти пожелая, песента ти да има такова въздействие, че дори едни тъжни детски очи по-малко да има след нея - пак ще си направила много повече от особите от Кралския бал и други, предендиращи за благотворители!
    Няма по-тъжно нещо от тъжни детски очи, благодаря, че го припомнящ и на нас, обикновените хора, от които не зависи много, но въпреки това всеки би могъл да допринесе дори с мъничко, за да не виждаме такива очи...Ти си ангел...наистина...
    Весела

    ОтговорИзтриване
  9. Рони, поздрави за песента. Текста е много добър, грабващ и въздействащ. Сигурен съм, че с музиката към текста ще стане един много стойностен проект!!! Успех!

    ОтговорИзтриване
  10. Рони, тези дни си мислех за тази песен, очаквайки я! Радвам се, че сподели с нас част от текста!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Силно и въздействащо, Вероника,
    убедена съм, че и песента ще бъде такава.
    Благодаря и успешен запис, Диана

    ОтговорИзтриване
  12. Поредната сълзлива история.Ако се зачетеш в интернет милион такива.Ако е песен,разбирам.Писателите пишат с вдъхновение,без да са наясно с въпроса.Ами ,ако не е?Ами,тези хора не ги разбирам.Много е лесно да напишеш песен или стихотворение по въпроса, много лесно е и да развеселиш детските очи(айде не е чак лесно)еднократно.Аз,като баща на две деца(момче и момиче)поне знам как става това.Ами колко от вас са отишли до дом за сираци и са видели тези очи?Колко от вас са подарили на тези деца нещо(дрехи,играчки или най важното- внимание,надежда,и само съмнение,че и те са желани на този свят колкото всички останали,колкото мен и моите деца,колкото вас и вашите деца)?Ако поне един от вас,отиде до такъв дом, и направи такова нещо,значи не съм писал напразно.Само заради това си струва!

    ОтговорИзтриване
  13. Господин Златков, надявам се, че упрекът Ви не е персонално към мен, защото съм направила много повече от едно отиване до дом.
    Но не смятам, че това са неща, с които трябва да се парадира и да се афишират.
    Истинската благотворителност, истинската помощ е тази, която се прави тихо, без да чакаш нещо насреща и с искрени намерения.
    Благодаря все пак, че писахте, макар и доста назидателно към хора, които не познавате.
    Успех.

    ОтговорИзтриване
  14. Много е въздействащо! Прекрасно е, Рони! Чакаме песента с нетърпение. Благодаря ти!

    Александра

    ОтговорИзтриване
  15. Направо е прекрасно, не мога да повярвам как може да напишеш толкова въздействащ текст, изпълнен с толкова истина, текст който ти влиза под кожата и те каза да се замислиш над посланието. Всяка една дума, всеки израз са уникални, личи си че всяка думичка е шепот на сърцето ти. Ти си прекрасна ! Обичам те, точно заради това мила Вероника!

    Мони : ))

    ОтговорИзтриване
  16. Не можах да се въздържа да не пиша пак...Опитах се да разбера г-н Златков - да, не го упреквам, защото ни заливат наистина от всякъде с фалшива благотворителост, но...защо трябва така да обвинява хора, които наистина не познава...
    В случая дори само това да е направила Вероника, пак не е малко - написала е стих, текст за песен - да, но това вълнува, чопли човешкото в нас и това е пътя за да помогнем...Замислих се за себе си - тези дечица винаги са били и ще бъдат в съзнанието ми най-тъжното нещо...какво съм направила ли? -наистина не много...Нямам възможност за някаква осезаема финансова подкрепа, по някой лев, пуснат някъде, по някой смс с дарителска цел, нямам силата да отида в дом, дори по телевизията гледката ми е непоносима...
    Но хора, като Вероника имат трибуната да призовават, за показват, да обвиняват за това, че тези деца не са ничии - те са наши и всички ние трябва най-после да намерим начин и сила да ги приемем, обичаме и да се грижим за тях по един достоен начин...
    Аз съм сигурна, че Вероника прави много повече от това..., че делата и са пример за подражание, а не за ирония.
    Сълзлива история, да, но това е начина да отворим сърцата си...Поне аз така смятам.
    Весела

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря ти, Веси, никога не съм била от артистите, които сами си поръчват статии след мои инициативи и дела, които имат връзка с темата.
    Подобни коментари като на въпросния човек, обаче ме карат да мисля, че явно парадирането с това ще ми спести подобни хули.
    Както ти каза, и една песен също не е малко, защото искам с ръка на сърцето да си кажем-колко такива песни изобщо се създават в България на фона на цялата пошлост, която ни залива...
    Явно, ако си я караме на кючеци ще е по-добре, никой няма да ни нарича сълзливи.

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей Рони!Много се радвам ,че не си се отказала да пееш аз съм твоя съгражданка от родният ти град Велико търново редовно следя сайта ти -когато имам възможност приготвям и някоя от твоите рецепти и съм възхитена от тях!Следя кариерата ти от самото и начало и съм безкрайно щастлива че не си се отказала от пеенето тва е нещо,което наистина ти се отдава не се отказвай давай смело напред :)Поздрави и весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници и нека новата година бъде много успешна за теб :) Олга

    ОтговорИзтриване