понеделник, 16 юли 2012 г.

Ангели за Ади






Аделина е едва на 19, но животът й тръгва към своя край. През всеки нов ден на болка и мъка тя мечтае само за едно - да има своето утре. Ние можем да й го подарим. Можем да й позволим да изживее своят живот!
Ади вярва в ангели! Тя вярва в ТЕБ! Искаш ли да бъдеш неин ангел?
Какво би направил днес, ако знаеш, че няма да има утре?

http://www.adelinakodjabasheva.com/
http://www.facebook.com/HelpAdi

Обръщение към всички от родителите на Ади:


Обръщамe се към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ, морална и финансова подкрепа.
Дъщеря ни Аделина Коджабашева на 19 години се нужадае спешно от средства за извършването на живото спасяваща операция в Израел. Изискваната непосилна и повторна сума за нас от клиника “Хадаса” Израел е в размер на:45 830 евро/български пари 91 660 лв.

Описание на диагнозата: рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком / остеобластна версия 12.0 / – злокачествен тумор

Моля Ви, помогнете на Ади!
Имаме отчаяна нужда от подкрепата на всички хора имащи възможност да ни помогнат.
Нашите финансови възможности се изчерпаха, нежеланието от страна на институциите да ни обърнат внимание и помогнат ни принуди отчаяно да се борим за последен шанс като разгласим проблема пред обществото.
Съжаляваме, че трябва да споделим тревогите и проблемите си пред всички чрез интернет, медии, писма до фирми, но ние вече сме безсилни и заклещени между неразбирането сложноста на проблема и твърде бързо променящи се обстоятелства касаещи здравословното състояние на АДИ. Изискванията поставяни от страна на институции отговарящи за адекватна помощ смачка всички надежди Ади да се възползва от правата си по конституция за право на живот описани в конвенции, спогодби, закони .
Паралелно с това липсата на диагноза до последно спираше желанието на клиники в чужбина да поемат случая.

Всичко започна от незначителна болка в глезен, разнопосочни диагнози до рядко срещана тежка диагноза конвентионален остеосарком / остеобластна версия/ с предложение на български специалисти за превантивно ампутиране на крака поради двугодишно убеждение за безпроблемно отшумяване на проблема. Поради закъснение и адекватно лечение се налага вече не само ампутация на крака, а животоспасяваща операция. Ние разбира се не приемаме това решение защото специалисти от Израел приеха Ади по спешност и направиха нужното да бъде забавен процеса за окончателно решение да ли да бъде ампутиран крака като бъде намален тумора.

В Горна баня бяха извършени две оперативни интервенции с надежда за преодоляване на болеста. Преди четери месеца беше извършена поредната операция, която беше неуспешна и отново проблемите се задълбочиха стремглаво в лоша посока…
Изтеглихме кредит от 32 000 евро, които платихме на израелска клиника “Хадаса”
Сега на Ади и предстои три месечна химиотерапия и нова втора операция. Като същевременно търсим клиника в чужбина за бързо хоспитализиране с възможност да бъде спасена БЕЗ АМПУТИРАНЕ на крака. Моля ако някой има кординати и има възможност да ни свърже с клиника и специалист лекуващ коварната болест – Конвенционален osteosarkom – остеобластна версия. 12/0

Моля ви, помогнете да съберем сумата от 45 830 евро в български пари 91 660 лева за да бъде извършена жизнено важна операция от която зависи дали ще продължи живота на Ади.
Всички мечти и желание за живот внезапно рухнаха невъзможноста да се яви на матури, да бъде на бала за да изживее един незабравим момент, като всички завършващи образованието си. Въпреки подготовката за абитуриентския си бал Ади успя да облече балната си рокля с риск да поеме тежеста на всички страдания и болки, като пожела да се докосне до този дългоочакван момент с присъствието си за много кратко време и оттегли поради бързо влошаващото здравозловно състояние .
Дайте шанс на това младо и слънчево момиче да продължи живота си, като бъде излекувана!

Банкова сметка за набиране на средства :
УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

Молим всеки който има възможност да ни помогне с каквото може да ни потърси !!!

Ако се нуждаете от друга допълнителна информация моля пишете на
e-mail: planet-earth@dir.bg или се свържете директно на телефонен номер :
бащата на Ади – Делян Коджабашев 0887468317 / 0887258949

Очакваме препоръки и подкрепа с адреси на клиники с алтернативно предложение за спасяване на живота без наложителното ампутиране на крака!








7 коментара:

  1. Много е красива! Нека я подкрепим!
    Пожелавам успех в борбата с болестта!

    ОтговорИзтриване
  2. Боже, връстница е на сина ми! Нямам думи! Защо се случва това на дете?! уФФФФ, естествено ще изпратя SMS, но дали това ще я спаси... Дано има късмет!

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиво и младо момиче! Силно ме разчувства този зов за помощ! Сигурна съм, че много хора ще помогнат и от сърце й пожелавам да се оправи и за нея винаги да има Утре!

    ОтговорИзтриване
  4. Подкрепих я на ДМС още сутринта. Дано успее детето!

    ОтговорИзтриване
  5. Рони,просълзи ме и много ме натъжи,но ти благодря,че сподели с нас и даде още един шанс за подкрепа на това прекрасно дете!
    Смятах навремето да кръстя дъщеря си Аделина,много харесвам това име .
    Още утре ще направя превод и дано Бог е с нея,моля се от все сърце!

    ОтговорИзтриване
  6. Истинско ангелче е Ади-толкова е красива.Моля се за нейното здраве и дано има късмет!Подкрепих я веднаха със смс и ще продължавам да пращам.
    Успех, миличка!

    ОтговорИзтриване
  7. Бог да е с нея и дано много хора помогнат!

    ОтговорИзтриване