Авторство
Съжалявам за наличието на настоящия раздел "Авторство", никога не съм имала претенции за каквото и да е, но кражбите от блога ми вече преминаха всички граници. 
Стигна се до там, че мои снимки се използват и във вестници без мое съгласие, което си е абсолютно престъпление, за кражбите на разни знайни и незнайни блогове и кулинарни Фейсбук страници да не говорим.


Всички снимки, публикувани в сайта, са моя собственост и са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. 
Използването им без мое изрично писмено съгласие е абсолютно забранено!
Предоставям всички рецепти и информация безплатно на всички читатели, но ако те се използват единствено и само за лична цел, а не за комерсиална. 
Разрешавам да се използват информация или снимки от блога ми, но при цитиране задължително да се упомене източникът им–  http://thegingercookies.blogspot.com/ 
В случай, че ще използвате информация или снимки от блога ми в Интернет, цитатът трябва задължително да бъде придружен с хипер-връзка (link) към оригиналната информация.
Използването на информация от блога ми за комерсиални цели, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието ми е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. 
Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.
При желание да ползвате информация или снимки, може да се обърнете за информация, относно условията на адрес: gingercookies@abv.bg
Моля, уважавайте труда ми, както и този на останалите хора, които поддържат сайтове и блогове. 
Зад всяка една публикация стои много труд, всичко това се прави за вас абсолютно безплатно и мисля, че е редно да получим зачитане на авторските ни права.
Благодаря за разбирането!


(Благодаря на Ева Тонева за положения труд за изготвяне на правния текст на раздел "Авторство".)