tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post7443920721778061494..comments2023-12-23T15:42:19.832-08:00Comments on Ginger Cookies: Бюрек с кайма и спанакUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-9964931245573326772014-03-31T08:42:37.697-07:002014-03-31T08:42:37.697-07:00Здравейте, благодаря за прекрасната рецепта. Много...Здравейте, благодаря за прекрасната рецепта. Много бързо стана любима у дома. Исках само да ви попитам с колко олио горе долу смесвате маста? Пврвиа пвт ми стана много мазно бюречето, вториа много сухо, макар и двата пъти се изяде за нула време :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-66504516511885429512014-03-16T12:00:13.189-07:002014-03-16T12:00:13.189-07:00Този коментар бе премахнат от автора.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06575088901769367913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-37874296384538409892012-01-24T12:38:21.058-08:002012-01-24T12:38:21.058-08:00Здравейте отново, ако корите, които има там, прили...Здравейте отново, ако корите, които има там, приличат на нашите фини точени, и с тях ще стане. Доколкото знам и в чужбина има кори, т.нар. phyllo dough.<br />На сач няма да се намери, това е ясно, опитайте с точените. А иначе, ако си приготвите домашни кори като за дърпана баница, пак ще получите хубав резултат, но аз бих заложила на фините кори.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-29120178623165971582012-01-24T08:36:24.941-08:002012-01-24T08:36:24.941-08:00S risk da stana dosanda- jiveia dale4e ot Balgaria...S risk da stana dosanda- jiveia dale4e ot Balgaria y tuk moga da nameria samo edna frenska marka gotovi kori, koito sa kato na6ite Gabrovo ili fini kori.Za Kori Bella na sa4 tuk ne sa i 4uvali;) Za tova pitah dali moga da si napravia sama ne6to podobno ili da polzvam nali4nite tuk.<br />BlagodariaPepanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-61158523303258129112012-01-24T03:51:31.117-08:002012-01-24T03:51:31.117-08:00Бюрекът се прави именно с готови кори, посочила съ...Бюрекът се прави именно с готови кори, посочила съм дори марката.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-91508115999693980752012-01-24T01:13:23.209-08:002012-01-24T01:13:23.209-08:00Niakakva ideia kak da go prigotvia s gotovi kori i...Niakakva ideia kak da go prigotvia s gotovi kori ili pak recepta za opit da si prigotvia doma6no kori? blagodariaPepanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-82859214729424260742012-01-04T16:53:20.256-08:002012-01-04T16:53:20.256-08:00Суров е по-добре, защото при печенето топлинната о...Суров е по-добре, защото при печенето топлинната обработка ще му е достатъчна и поне за моя вкус ще стане твърде разварен, ако се задуши преди това. <br />И по двата начина става, въпросът е ти как обичаш спанака-по-сготвен или по-свеж.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-10011740923196931022012-01-03T10:47:36.488-08:002012-01-03T10:47:36.488-08:00Спанакът суров ли се слага или се задушава? благод...Спанакът суров ли се слага или се задушава? благодаря предварително..:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-28859377951893815492011-12-30T04:02:41.350-08:002011-12-30T04:02:41.350-08:00Макар, че ще е различно, опитайте с обикновени точ...Макар, че ще е различно, опитайте с обикновени точени кори. Поздрави.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-55941870475797679692011-12-30T01:08:01.211-08:002011-12-30T01:08:01.211-08:00Mnogo sam vpechatlena ot receptata i mi se iska da...Mnogo sam vpechatlena ot receptata i mi se iska da ia napravia. Jiveia v chujbina i tuk niama ot kade da nameria kori pecheni na sach.Ima li niakakav nachin za prigotviane s obiknoveni kori? <br />Predvaritelno blagodaria y veseli praznitsiPepanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-78239585193942832652011-08-30T07:07:05.663-07:002011-08-30T07:07:05.663-07:00Рони, използвах рецептата ти за бюрек, като запази...Рони, използвах рецептата ти за бюрек, като запазих основната идея и сгъването му, но промених плънката.:-))) Резултатът е впечатляващ!<br />Благодаря от сърце за сполучливата рецепта!<br />Ето и моят вариант: http://magiasmoni.blogspot.com/2011/08/burek-mit-fisch-und-gemuse.html<br />Сърдечни поздравиMonihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-18920284376074378072010-09-26T08:43:58.273-07:002010-09-26T08:43:58.273-07:00Аз благодаря за свежите идеи! Вкъщи всички остват ...Аз благодаря за свежите идеи! Вкъщи всички остват много очаровани от резултата!Цветиhttps://www.blogger.com/profile/03340613903058476929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-9746430616668373472010-09-26T07:19:01.642-07:002010-09-26T07:19:01.642-07:00Само , ако знаете , как се радвам да прочета такив...Само , ако знаете , как се радвам да прочета такива думи ! :))<br />Благодаря ти ! :)))Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-61125813410600206302010-09-26T05:47:17.415-07:002010-09-26T05:47:17.415-07:00Много вкусен бюрек, направо останахме много приятн...Много вкусен бюрек, направо останахме много приятно изненадани от рецептата! Браво! Продължавам да следя и да правя вкусничките неща, които публикуваш:)Цветиhttps://www.blogger.com/profile/03340613903058476929noreply@blogger.com