tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post6112392007416393891..comments2023-12-23T15:42:19.832-08:00Comments on Ginger Cookies: Конфитюр от ягодиUnknownnoreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-685117473297775622015-06-07T21:49:53.120-07:002015-06-07T21:49:53.120-07:00Получи се идеално!
Може би, защото ми беше доста ...Получи се идеално!<br />Може би, защото ми беше доста бавен котлона, останаха повечко парченца ягоди и сиропът се сгъсти за около 2 часа.<br />На вкус и консистенция е просто прекрасно.<br />От 2.8 ягоди излязоха 11 бурканчета от 300 гр<br />Благодаря :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-40548810218349795772015-06-02T02:49:06.624-07:002015-06-02T02:49:06.624-07:00Браво Муци! Прекрасен сайт и страхотни снимки!Браво Муци! Прекрасен сайт и страхотни снимки!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-4923253783661305792014-06-15T04:55:19.380-07:002014-06-15T04:55:19.380-07:00Къде се продава ромова есенция?Къде се продава ромова есенция?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-11051241087782457952012-06-28T01:01:49.993-07:002012-06-28T01:01:49.993-07:00Много ви благодаря.:))))))Много ви благодаря.:))))))Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-42082743826187956812012-06-13T07:45:53.332-07:002012-06-13T07:45:53.332-07:00Рецептата, която сте публикувала е най-вярна като ...Рецептата, която сте публикувала е най-вярна като пропорции и технология на приготвяне. Минала година направих ягодовото си сладко по нея и се получи с превъзходен вкус и тази година също ще и се доверя. Поздравявавам Ви!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-68716686025660989102011-07-08T06:13:10.175-07:002011-07-08T06:13:10.175-07:00Благодаря, Рони! И аз си помислих, че слагаш само ...Благодаря, Рони! И аз си помислих, че слагаш само ароматната розово - червена водичка, която ягодите сами отделят при озахаряването, но понеже съм начинаеща, питам за всичко:)Маргоhttps://www.blogger.com/profile/09249805520003054839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-57438075666493243322011-07-07T02:14:20.482-07:002011-07-07T02:14:20.482-07:00И аз направих сладко от ягоди,сложих на 2 кг ягоди...И аз направих сладко от ягоди,сложих на 2 кг ягоди 1 кафена чашка вода и 1 кг захар-престояха 1 нощ .На другия ден ги варих на 3 пъти,убедих се че когато едно сладко се вари на няколко пъти става по-хубаво-ягодите останах цели и сиропа се посгъсти.Не го бърках често,но го отпенвах.И твоето Рони изглежда прекрасно.Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-8431735448094986432011-07-07T01:12:55.682-07:002011-07-07T01:12:55.682-07:00Чудесно решение,Рони-да си направиш сама сладко!И ...Чудесно решение,Рони-да си направиш сама сладко!И ти се е получило идеално!А в чашката е просто един разкош!<br /><br />Комплименти за хубавото намерение и реализация!И за снимките де-то се знае!:))Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-5465445826597662022011-07-07T00:35:57.851-07:002011-07-07T00:35:57.851-07:00Никога не съм приготвяла зимнина, но твоите предло...Никога не съм приготвяла зимнина, но твоите предложения ме подтикват към това занимание. <br />Купувам сладко от магазина, но то не може да надмине спомена за домашно приготвено сладко с цели парченца плодове.<br />Успех!The witchhttps://www.blogger.com/profile/14506655530294872030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-47679445325952615062011-07-06T15:37:49.872-07:002011-07-06T15:37:49.872-07:00Благодаря за идеята, Светле, аз се уча още в консе...Благодаря за идеята, Светле, аз се уча още в консервирането и ми е много интересно да научавам нови неща.:)))Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-52598852783341874462011-07-06T14:37:34.416-07:002011-07-06T14:37:34.416-07:00Чудно сладко, Рони. Харесва ми идеята с есенцията ...Чудно сладко, Рони. Харесва ми идеята с есенцията ром и ванилията. А и снимките са прекрасни. Много ми харесва начина ти на представяне на рецептите. И в нас мама е специалиста на сладкото и тя преди около 2 седмици прави сладко от ягодки. <br />Мога да дам една идейка изпитана с годините, за да си останат цели плодовете. Слагаме захарта с малко вода към 1 чаша за килограм захар и сваряваме сироп, оставяме го да изстине и слагаме вътре подготвените плодове. Оставяме да престои няколко часа поне 2 и слагаме да варим сладкото на слаб котлон. Никога не бъркаме само леко се потупва отгоре с лъжица, но не непрекъснато. От време на време обираме пяната. Преди да го махнем си слагаме лимонтозуто, пълним си в сухи бурканчета докато е горещо, затваряме и обръщаме. Винаги така го правим от какъвто и да е плод и плода си остава цял. И ние слагаме 1:1 захар и плод. В къщи обичаме много сладко, особено аз.<br />Поздрави, СветлаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-59476833665150517972011-07-06T12:58:46.106-07:002011-07-06T12:58:46.106-07:00Тази рецепта е и на моята майка.Който не я е опит...Тази рецепта е и на моята майка.Който не я е опитал нищо не знае(съдейки от коментарите по горе).Ако заменим ягодите със смокини,става още по-голям разкош.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-8132721353816659032011-07-06T12:45:12.604-07:002011-07-06T12:45:12.604-07:00Зори, права си, домашното си е най-вкусно.:)
Марго...Зори, права си, домашното си е най-вкусно.:)<br />Марго, не добавям никаква вода, явно и от самото миене на ягодите си остава малко вода, която си отива в сиропа, който се образува през нощта и всичко ми става идеално без да добавям друга. Аз не ги изцеждам по време на миене, чистя, мия и слагам ягодката в съда с чистите ягоди.Поздрави на всички.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-64336131393603532282011-07-06T12:30:48.528-07:002011-07-06T12:30:48.528-07:00Обичам сладко от ягоди. Приготвям и аз по някое и ...Обичам сладко от ягоди. Приготвям и аз по някое и друго бурканче :) Домашното е най-хубаво!<br />Поздрави от мен, Вероника :)Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-53501597320092019312011-07-06T12:04:29.820-07:002011-07-06T12:04:29.820-07:00Ронка, когато го слагаш да се вари не добавяш вода...Ронка, когато го слагаш да се вари не добавяш вода, нали? Само ягодите? <br /><br />Това ми е сред любимите, наред със сладкото от сини сливи и кайсии:) Страхотни снимки, поздравления!Маргоhttps://www.blogger.com/profile/09249805520003054839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-41367600008849650532011-07-06T11:55:31.689-07:002011-07-06T11:55:31.689-07:00Пепи, Мариянка, благодаря ви.:))
Анонимен, отровно...Пепи, Мариянка, благодаря ви.:))<br />Анонимен, отровно не бих казала, ако си направите труда да проверите доста рецепти, ще видите, че това е съвсем стандартно съотношение, дори 1:1 е най-честото. Но както казахте, въпрос на вкус. За мен и близките ми е идеално.Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-73671807253768719712011-07-06T11:21:34.168-07:002011-07-06T11:21:34.168-07:00Последната снимка най-ми харесва :)
Поздравления з...Последната снимка най-ми харесва :)<br />Поздравления за търпението, Рони! Много, много вкусно изглежда!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-10099565141735428822011-07-06T11:10:53.739-07:002011-07-06T11:10:53.739-07:00Страхотно предложение, със сигурност тази година, ...Страхотно предложение, със сигурност тази година, ще го направя, като следвам твоите препоръки.<br />Много ми допадна, изкарването на ягодите за да останат цели!:)Това е любимото сладко у дома.<br />Уникални снимки!Mариянаhttps://www.blogger.com/profile/10685297633469660370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-1283820358174193242011-07-06T11:09:20.313-07:002011-07-06T11:09:20.313-07:00Ау, отровно много захар! Но, въпрос на вкус:)Ау, отровно много захар! Но, въпрос на вкус:)Anonymousnoreply@blogger.com