tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.comments2023-12-23T15:42:19.832-08:00Ginger CookiesUnknownnoreply@blogger.comBlogger4428125tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-30079318083598370292019-07-21T08:18:02.643-07:002019-07-21T08:18:02.643-07:00Здравейте, днес правих течен шоколад със същото су...Здравейте, днес правих течен шоколад със същото сухо мляко и стана солен!!! т.е. нищо не се е променило за толкова години. Разочарована съм!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17230938314954141537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-17153747419628032152019-07-10T13:39:09.404-07:002019-07-10T13:39:09.404-07:00В отговор на Ивван Тодоров, който се оказа напълно...В отговор на Ивван Тодоров, който се оказа напълно прав, дори след 100 години на 100 % <br /><br />https://store.beautifulonraw.com/products/ebook-100-дни-до-100-суровоядство?variant=28705445478480Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-6079166581311549042019-06-27T06:39:01.776-07:002019-06-27T06:39:01.776-07:00Направих тортата и наистина стана Уау!Направих тортата и наистина стана Уау!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07272401713659673714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-12468251652336928392019-04-09T05:20:49.548-07:002019-04-09T05:20:49.548-07:00Здравейте. С олио могат ли да се направят бисквитк...Здравейте. С олио могат ли да се направят бисквитките?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-87472461064416725782019-03-15T21:22:10.630-07:002019-03-15T21:22:10.630-07:00I am absolutely loving your gorgeous blog!I love t...I am absolutely loving your gorgeous blog!I love this blog.Thanks for sharing.<br />Clipping Pathhttps://www.clippingpathquick.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-45838020254984042832019-02-18T08:58:04.527-08:002019-02-18T08:58:04.527-08:00Стана една прекрасна, изключително вкусна торта......Стана една прекрасна, изключително вкусна торта...с 4 блата за 27 см. тава..всички казаха че не са яли толкова вкусна Гараш 🙂! Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00777806546638624655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-32961918535518336272019-02-18T07:15:58.636-08:002019-02-18T07:15:58.636-08:00Това е най-известната БЪЛГАРСКА а не УНГАРСКА торт...Това е най-известната БЪЛГАРСКА а не УНГАРСКА торта. Създателалят й Коста Гараш е бил от австро-унгарски произход, но е работел в известен ресторант в Русе, където е създал тортата в началото на 19 век. Оригиналната му рецепта се пази и до днес в Архива на Русе. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-72839916036029992522019-02-06T11:17:42.040-08:002019-02-06T11:17:42.040-08:00Очаквах много повече от тази торта. Задължително е...Очаквах много повече от тази торта. Задължително е за се сиропират блатовете според мен.Рецептата е добра,но не е завладяваща. Просто аз:)))https://www.blogger.com/profile/12475134090597176962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-70841676788135635692019-02-03T11:18:46.696-08:002019-02-03T11:18:46.696-08:00Бяхме направили същото преди мноого време. Получи ...Бяхме направили същото преди мноого време. Получи се същото като на снимката. Но не знам защо не мен не ми харесва. Обичам да ям натурален крем карамел. Арапите да си го ядат това.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-74383983649198817982019-01-01T03:27:15.530-08:002019-01-01T03:27:15.530-08:00Пилето става перфектно! Който го може, го може!
Пилето става перфектно! Който го може, го може!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13525911204406707703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-1618285286815725482018-12-22T00:21:42.401-08:002018-12-22T00:21:42.401-08:00https://m.facebook.com/groups/1841455159407760?vie...https://m.facebook.com/groups/1841455159407760?view=permalink&id=2212122819007657<br />Ето линк към нашия опит за поредна година по тази страхотна рецепта.Галя Павловаhttps://www.blogger.com/profile/11213647667840159217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-34131472024458355412018-12-22T00:20:10.707-08:002018-12-22T00:20:10.707-08:00Продуктите се смесват в тази последователност, в к...Продуктите се смесват в тази последователност, в която са изброени в рецептата.<br />Правя ги от години и винаги се получават.Опитвала съм и с други рецепти, но тази е най- лесна.<br />Детето винаги меси и украсява с мен, а въсщност това е целта- да е лесно, занимателно и да създадем коледно настроение в дома ни.<br />Опитайте отново!<br />Не губете кураж.<br />Весели празници!<br /><br /><br />Галя Павловаhttps://www.blogger.com/profile/11213647667840159217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-85321004568979916242018-12-19T13:57:50.370-08:002018-12-19T13:57:50.370-08:00Любима рецепта!
Всички пропорции са прецизни и точ...Любима рецепта!<br />Всички пропорции са прецизни и точни. <br />Вкусът е вълшебен!<br />Правя по две дози, защото не стигат.<br />Айсингът става превъзходен и лесно се работи с него.<br />Най- хубавите коледни сладки! Галя Павловаhttps://www.blogger.com/profile/11213647667840159217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-12258186141179407112018-12-19T13:55:08.734-08:002018-12-19T13:55:08.734-08:00Вълшебни!
Виче трета година правя по тази рецепта ...Вълшебни!<br />Виче трета година правя по тази рецепта коледните сладки.<br />Пропорциите са точни, с айсинга се работи лесно.<br />Благодаря!<br />Жалко, че не мога тук да покажа снимки.<br />Синът ми е влюбен в тези сладки!<br />Галя Павловаhttps://www.blogger.com/profile/11213647667840159217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-7273214705121603392018-12-19T13:50:44.793-08:002018-12-19T13:50:44.793-08:00Любима рецепта!
Вдички пропорции са прецизни и точ...Любима рецепта!<br />Вдички пропорции са прецизни и точни. <br />Вкусът е вълшебен!<br />Правя по две дози, защото не стигат.<br />Айсингът става превъзходен и лесно се работи с него.<br />Най- хубавите коледни сладки! Галя Павловаhttps://www.blogger.com/profile/11213647667840159217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-69684604413589397142018-12-16T04:10:22.517-08:002018-12-16T04:10:22.517-08:00НЕ ПИШЕ В КАКВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ СЕ СМЕСВАТ ПРОДУК...НЕ ПИШЕ В КАКВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ СЕ СМЕСВАТ ПРОДУКТИТЕ! ИЗХАБИХ МНОГО ПРОДУКТИ И НАКРАЯ ХВЪРЛИХ ВСИЧКО!!! >:(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17694239961021709196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-68951709607016798932018-11-21T23:57:17.234-08:002018-11-21T23:57:17.234-08:00Здравей Вероника,
поздравления за всички статии и ...Здравей Вероника,<br />поздравления за всички статии и публикации относно суровата храна.Чудесни и вкусни здравословни рецепти.Аз преминах на хранене със сурова храна и кълнове поради здравословни проблеми, но не мисля,че трябва да се съобразя с мнението на който и да било лекар.Всеки сам трябва да усети кое за него е добро и кое - не.Що се отнася до доктор Гайдурков и някои други лекари - с много от нещата, които пишат категорично не съм съгласна.Ако медът беше толкова вреден нямаше векове наред да се хранят хората с него.Старите българи са имали прекрасна предимно веганска цялогодишна диета, както и всички са спазвали постите и са се хранили простичко.Били са много здрави и дълголетни.Но са ползвали само храна, която сами са си произвели - чиста и прясна току - що набрана от градината или издоено сурово прясно мляко.<br />Болестите днес се дължат на греховете на човечеството, на липсата на вяра според мен.А и всеки болен става съучастник на Христовите страдания на земята и болестта му служи за спасение на душата.Много лекари са запознати с чистата теория за храната, но не и с нейната духовна страна.Това е причина и много храни днес да се изключват от менюто , а други да се възхваляват.<br />Правило ми е впечатление,че много бедни хора по селата живеят дълголетно без да имат каквито и да е познания за храната.А хората в големия град консумират био храни и пак не са здрави.Не е ли парадокс ?<br />Поздравления, блогът ти е чудесен и много, много интересен !<br />Елена ДимитроваElena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-48836812529271344622018-11-21T22:58:14.344-08:002018-11-21T22:58:14.344-08:00Чудесно място за вегани и суровоядци.И тук във Вар...Чудесно място за вегани и суровоядци.И тук във Варна има едно подобно местенце, но като че ли в Пловдив е по - добро.Записвам си адреса, имам ли път натам ще го посетя със сигурност.Всичко е толкова красиво и елегантно.<br />Поздрави и дано има повече такива хора, които със старание и хъс приготвят сурови и веган ястия и десерти !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-36017148606642144562018-10-09T06:27:24.355-07:002018-10-09T06:27:24.355-07:00Здравейте! Рецептата става ли с масло и как се при...Здравейте! Рецептата става ли с масло и как се приготвя тогава? :) Мисля да го приготвя днес! Поздрав, СисиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-52021034168723797112018-08-10T22:14:13.458-07:002018-08-10T22:14:13.458-07:00Колко кг приблизителлно илизат 70 бр. смокини?Колко кг приблизителлно илизат 70 бр. смокини?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04957559407364410383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-62848105589321264842018-07-19T04:08:43.173-07:002018-07-19T04:08:43.173-07:00Здравейте, днес мисля да пробвам рецептата, купих ...Здравейте, днес мисля да пробвам рецептата, купих готови кори за лазаня, на гърба им е написана рецептата за класическата болонезе лазаня и упътване да се пече на 180 градуса за 30 мин. Заради различната плънка ли се пече цял час на 200 градуса или все пак зависи от корите :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00866736081895441180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-69366695091562032942018-05-17T10:11:41.341-07:002018-05-17T10:11:41.341-07:00Дръж се,ще стане леко после.Само не забравяй,какво...Дръж се,ще стане леко после.Само не забравяй,какво ти беше докато пушеше.Мнениеhttps://www.blogger.com/profile/11999575600039550086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-6882619430597590932018-05-17T08:32:09.792-07:002018-05-17T08:32:09.792-07:00Дръж се,ще стане леко после.Само не забравяй,какво...Дръж се,ще стане леко после.Само не забравяй,какво ти беше докато пушеше.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-1494993180040717802018-04-07T05:19:36.062-07:002018-04-07T05:19:36.062-07:00Напротив,няма нищо животинско в него. Направен е о...Напротив,няма нищо животинско в него. Направен е от глюкоза и захарен сироп. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-45155628933813710942018-03-27T06:29:06.768-07:002018-03-27T06:29:06.768-07:00Искам специално да Ви поздравя-това е най-вкусната...Искам специално да Ви поздравя-това е най-вкусната рецепта, която съм изпробвала! Наистина, невероятен боб стана! Искрено благодаря за споделените тънкости! От сега нататък само така ще го готвя :)<br />С уважение: Маргрет ТанушеваМама Танушhttps://www.blogger.com/profile/12324174915887371425noreply@blogger.com