tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post697028198138273879..comments2023-12-23T15:42:19.832-08:00Comments on Ginger Cookies: Crème caramelle ( Крем карамел )Unknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-13080488852866272492012-10-18T02:39:51.448-07:002012-10-18T02:39:51.448-07:00@Анонимен Здравейте, наистина се радвам, че харесв...@<a href="#c5353344848894897605" rel="nofollow">Анонимен</a> Здравейте, наистина се радвам, че харесвате рецептата. Относно шолите, не, с нищо не ги мажа предварително, ако имате търпение да изчакате кремът да престои една нощ в хладилника и после с лъжичка си помогнете като натиснете леко по всички крайчета, за да влезе въздух и надолу и кремът да започне да се 'движи' свободен в шолата, не би трябвало да имате проблем с обръщнето. Успех.:))Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-53533448488948976052012-10-15T01:47:40.253-07:002012-10-15T01:47:40.253-07:00Здравейте, бих искала да Ви поздравя и благодаря з...Здравейте, бих искала да Ви поздравя и благодаря за невероятната рецепта за този крем карамел. Спазих абсолютно всичко до най-малката подробност и се получи наистина уникален. Правя го вече няколко пъти :)Единствено не се справям с обръщането в чинийката. Дали няма някаква друга подробност, подмазвате ли шоличките преди печенето? Благодаря предварително! Поздрави, Симона Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-50361656819880039672010-11-26T02:34:44.260-08:002010-11-26T02:34:44.260-08:00Наистина изглежда невероятно.Аз никога не съм се о...Наистина изглежда невероятно.Аз никога не съм се опитвала дори да правя крем карамел, защото ми изглежда много сложно,но като видях рецептата се изкуших.Вчера се пробвах,за съжаление не успях да го направя на външен вид да изглежда добре(получиха ми се шупли), но аз не съжалявам, че се пробвах.Облизах си пръстите и мъжа ми ме похвали дори:)Благодаря за страхотната рецепта.:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-77187600919130608022010-09-12T12:32:23.277-07:002010-09-12T12:32:23.277-07:00Благодаря ти ! :))
Сметаната трябва да си е течна...Благодаря ти ! :)) <br />Сметаната трябва да си е течна , както си е в кутията , не се налага никаква допълнителна обработка . :)))<br />Съжалявам, че не снимах крема на следващия ден , беше прекрасен като визия - стегнат и гладък . <br />Успех дано ти хареса ! :)))Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7124114463281465295.post-52417753472826003702010-09-12T10:54:48.040-07:002010-09-12T10:54:48.040-07:00Изглежда умопомрачително вкусен, и съм сигурна, че...Изглежда умопомрачително вкусен, и съм сигурна, че е такъв в действителност. Исках да питам за процедурата със смесването на млякото и сметаната още в началото, трябва ли сметаната да е разбита предварително или да е в течен вид, както прясното мляко? Благодаря :)Anonymousnoreply@blogger.com